Affiliate Marketing

Vi har specialiseret os i affiliate marketing og kan hjælpe med alle aspekter af et affiliate program; om det er hjælp til opstart af et nyt affiliate program, håndtering og optimering af en igangværende affiliate program eller en analyse af jeres aktiviteter som de ser ud i dag.

Håndtering af affiliate program

Affiliate Marketing Uddannelse

  • Ny med affiliate marketing
  • Igangværende affiliate program
  • Affiliate program analyse

Hvad er affiliate marketing og er det noget for din virksomhed; affiliate marketing forgår ved at et netværk af affiliates promoverer din webshop eller service. Affiliates er eks. ejere af hjemmesider og e-mail-databaser hvor de fortæller deres brugere om netop dit tilbud. De bliver betalt på “no cure, no pay” og du tager derved minimal risiko. Affiliates er i effekt en hær af sælgere, som du kun skal betale, når de leverer resultater.

Selve netværket af affiliates bliver typisk håndteret af et affiliate netværk. I Danmark findes der mange forskellige netværk, og hvis man taler internationalt, så er der mange flere at vælge i mellem. Nogle netværk kan betegnes som strategiske netværk, hvor man laver langvarige forhold til sine affiliate og andre kører mere på korte kampagner.

ebo media har flere års erfaring med at håndtere affiliate marketing kampagner og på 18 forskellige markeder i verden, herunder Europa, Nord Amerika, Afrika, Mellemøsten, Asien og Oceanien. Vi kan også hjælpe dig med at få det bedste ud af dit affiliate program og sikre, at du får mest for dine penge.

Vil I selv stå for jeres aktiviteter, enten med et affiliate program hosted af jer selv, eller vil I selv håndtere Jeres kampagner, så kan vi uddanne Jeres medarbejdere.